Welkomstwoord van de directeur

“Een van de belangrijkste beslissingen die je maakt als ouders is het kiezen van een school. De eerste jaren van de ontwikkeling van een kind beïnvloeden niet alleen zijn toekomstige studieresultaten, maar ook zijn persoonlijkheid. De eerste school van je kind moet daarom met grote zorg uitgekozen worden.”

Tweetaligheid door taalbad

Tweetaligheid zorgt voor een hoog niveau van kennis en motivatie voor de bedoelde taal, culturele rijkdom, beter kunnen luisteren en verstaan, intellectueel bewustzijn, concentratie, waakzaamheid en aanpassingsvermogen.

.

Evenementen

De P5 kwamen de P3 leerlingen helpen bij het creëren van tautogrammen, werk van geschreven en mondelinge expressie voor de twee niveaus: “wat goed is bedacht, wordt duidelijk verkondigd”

Marco Signore