“Een van de belangrijkste beslissingen die je maakt als ouders is het kiezen van een school. De eerste jaren van de ontwikkeling van een kind beïnvloeden niet alleen zijn toekomstige studieresultaten, maar ook zijn persoonlijkheid. De eerste school van je kind moet daarom met grote zorg uitgekozen worden.”

Tweetaligheid zorgt voor een hoog niveau van kennis en motivatie voor de bedoelde taal, culturele rijkdom, beter kunnen luisteren en verstaan, intellectueel bewustzijn, concentratie, waakzaamheid en aanpassingsvermogen.

.

Grootoudersfeest, 10 november 2017:
Ook dit jaar wilden de kleuters graag hun grootouders in de bloemetjes zetten . Rond een feestelijk vieruurtje, creatieve workshops en het voordragen van gedichten, konden de grootouders een speciaal moment delen met hun kleinkinderen en de klassen bezoeken.

geertrui segers 2
hp-bilingualism-by- immersion